Onze Diensten

Puppytraining

Proficiat! jullie hebben ervoor gekozen een pup aan te schaffen. Een pup brengt zoveel vreugde en leven in huis dat je je geen moment zal vervelen. Er zijn wel wat dingen waar je rekening mee moet houden want deze eerste weken/maanden leg je al een heel belangrijke basis voor het gedrag van je volwassen hond.

Bij de puppy cursus begeleid ik jullie de eerste maanden verdeeld over 4 sessies. Idealiter zal de eerste sessie plaatsvinden vòòr de pup bij jullie thuis is. We bespreken dan een plan van aanpak inzake zindelijkheid, alleen zijn, omgaan met bijtgedrag…

Deze cursus kost 140€ (voor 4 sessies) + verplaatsingsvergoeding (0,4€/km verplaatsingsvergoeding).
Indien gewenst kan de puppytraining hierna nog verder gaan in bijkomende trainingen aan 40€ per consult (+ verplaatsingsvergoeding).

Probleemgedrag bij honden

Net zoals elke mens, is ook elke hond uniek. Een hond wordt gevormd door zijn genetische achtergrond, zijn ervaringen, zijn instinct, zijn karakter… Veel dingen heb je dus niet eens zelf onder controle. Enkele voorbeelden van het probleemgedrag dat zich zou kunnen voordoen: trekken aan de leiband, uitvallen, verlatingsangst, onzindelijkheid, bijtgedrag, agressie, overmatig blaffen, angsten,…

Om probleemgedrag te kunnen aanpakken is het belangrijk dat we een duidelijke analyse kunnen maken van het probleem. Daarom begin ik steeds met een gesprek waarin we alle aspecten van het probleemgedrag zullen analyseren. Soms is dit gesprek en een plan van aanpak al voldoende. Het is ook mogelijk dat een langere begeleiding nodig is.

Ik kom hiervoor bij jullie aan huis of we spreken af op de locatie waar de problemen zich voordoen.
Een consult voor probleemgedrag kost 45€ en duurt ongeveer 1 uur (+ 0,4€/km verplaatsingsvergoeding).

Relatie tussen hond en kind

Fantastisch toch wanneer je kind(eren) en hond(en) een goeie band hebben met elkaar. Toch is dit niet zo evident. Hoe hou je het veilig zonder dat je ze moet afschermen van elkaar?

Tijdens privélesjes van 30min leer ik je kind(eren) hoe ze op een correcte manier met je hond kunnen omgaan. Hier wordt heel individueel gekeken naar waar je kind/hond zich het prettigst bij voelt en uiteraard staat veiligheid voor allen centraal. We zoomen hierbij ook in op de taal van de hond en zoeken leuke activiteiten die jullie kind en hond samen kunnen doen.

Deze lesjes vinden plaats bij u thuis en kosten 25€ (+ 0,4€/km verplaatsingsvergoeding).

Gedragstherapie voor honden! Tijd voor actie!

Werk vandaag nog aan een betere relatie met uw hond - de keuze is aan u.

Share This